HTML

Edző bá' blogó'

Háme' Edző bá' okos meg szép. Meg szerrény, na! Ércsük?

Friss topikok

Linkblog

Az inkontinencia termékeket gyártó cég víziója

2008.12.01. 21:20 Edző bá'

Edző bá' nagyon készül a sakkmeccsre, nem ér rá blogolni, úgyhogy megkért engem, Áronbácsit, hogy ugorjak be helyette. Sportban nem érhetem utol a mestert, így csak a munkáról beszélek.

Jó napom volt ma. Egy csomó cég honlapját végig kellett néznem, volt köztük egy halom tampongyártó cég, a nap végére majd' menstruáltam, annyit láttam belőlük.

A csúcs azonban az inkontinencia termékeket gyártó cég honlapja volt. Nézem a honlapot, ott a menüpont: vízió. Mondom, mi a franc lehet egy ilyen cég víziója? Katt! "Célunk Európa vezető inkontinencia termék gyártójává válni."

Most úgy elképzelem, hogy reggel a főfőnök bemegy az irodába, előveszi az inkontinencia szaklapot, örömmel bólogat, mikor látja, hogy 100 ezerrel nőtt a diagnosztizált inkontinenciás betegek száma, de utána anyázik egyet, mert hír van arról, hogy orvosok dolgoznak a betegség ellenszerén, mondjuk valami izomerősítő kütyün.

Ezután megnézi a piaci részesedéseket. Még ugyan másodikok, de már jönnek fel. "Olyan sikeresek leszünk, hogy mindenki összehugyozza tőlünk magát." - gondolja, s kimegy a budira, mert már ő sem bírja annyira, mint régen.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edzoba.blog.hu/api/trackback/id/tr45798681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása